Üdvözöljük a Szabadság Apartman oldalán!

 

 

Az apartman egy belvárosi épület második emeletén helyezkedik el, itt található még további három apartmanunk is a Hortenzia Apartman az első emeleten, és a Levendula Apartman a tizedik emeleten és az Orchidea Apartman a nyolcadik emeleten! Idén nyáron lett teljesen felújítva, új műanyag ablakokkal ellátva.

 

Az épület mögött van mód parkolásra, viszont ez csak este 5-tól reggel 8-ig ingyenes, valamint egész hétvégén, napközben 100.-Ft/óra a díj. 


A szállás 5 perc sétára van a vasút állomástól valamint a busz végállomástól, így azoknak is könnyen elérhető, akik nem autóval érkeznek. A sétáló utca valamint az Árkád bevásárló központ is pár perc sétára van, nem kell a látványosságok megtekintéséhez autóba ülniük.

Az apartman közelében van kórház, patika, posta, üzletek, pékség és a vásár csarnok.


3 főt tudunk befogadni, ugyanis egy hatalmas francia ágy és egy kihúzható kanapé van a szobában.

Kábel televízió valamint internet is megtalálható nálunk. A konyha jól felszerelt, mikróval, edényekkel, hűtővel, gáztűzhellyel. Vasalót és hajszárítót is biztosítunk a vendégeinken a törülköző mellé.


Minden kedves vendégünket szeretettel várjuk! 


Apartmanunkat értékelték az eddigi vendégeink, miszerint az apartman minden igényüknek megfelelt így kiváló értéket kapott!