2017.10.09.

Kikapcsolódás Pécs belvárosábanszállás pécs belvárosában szállás pécs belváros központi helyen várjuk vendégeinket szálljon meg itt nálunk hívjon minket 06 20 662 80 04 egy vagy két éjre is meg tud itt szállni

Egy ideális szállás Pécs belváros központjában.

 

A Szabadság apartman közkedvelt szállássá vált a belvárosban, ideális adottságainak köszönhetően, egyre többen és többen keresik fel akik Pécsett szállnának meg.

A szállás Pécsett a belvárosban helyezkedik el központi helyen. Mindössze két perc sétára található a buszpályaudvartól és ugyan ennyi sétára a vasútállomástól.


Innen egy rövid sétára találhatóak Pécs nevezetességei, múzeumai, így akik a kultúra kedvelői azok is mindent könnyedén be tudnak járni gyalog.

Amennyiben a bevásárlásról lenne szó, könnyedén megoldható a friss zöldség és pékárú a vásárcsarnokból, de ajánljuk a sajtos tejfölös lángost is mert nagyon ízletes és finom.


Szállás Pécs belvárosában:

 

A szállás egy 36 nm lakás, ami minden adottságában az a célt szolgálja, hogy az ide érkező vendégek kényelmesen tudják eltölteni a nálunk megérdemelt pár napos szabadidőt.

Egy nagy szobával várja vendégeit a szálláshely, ahol egy nagyméretű franciágy kapott helyet amin egy memória habos fedőmatrac teszi még kényelmesebbé az alvást vagy épp pihenést.

Így kényelmesen két fő tud elférni, azonban ha hárman érkeznek, egy kinyitható kanapé is található, ami kinyitva már is egy harmadik ágyat kapunk, ahol a plusz egy fő tud itt aludni.


Vendégek nagyon kedvelik, hogy wi-fi -s internet is rendelkezésre áll, és nagy öröm mindenkinek, hogy nem csak tv alapcsomag áll rendelkezésre, hanem kb.: 130 csatorna, amiket egy nagyméretű 82 cm-tv-n lehet nézni.

Természetesen vendégeinknek ágyneműt és naturtext antiallergén párnákat biztosítunk.


A fürdőszobában kád található, ahol törölközőt és tusfürdőt is bekészítünk mindenkinek.

A konyha teljesen felszerelt, így reméljük mindennel elégedettek lesznek, található sütő, mikró, hütő, vízforraló, evőeszközök tányérok, poharak, edények, így akár főzni is tud aki szeretne. Illetve teát és kávét biztosítunk a szállóvendégeknek.


Az ingatlan új műanyag nyílászárókkal és ajtóval van ellátva, így hideg téli napokon is jó meleg várja vendégeinket, a nyári nagy melegben pedig a ház szigetelt, így kellemes hűvös tud maradni a lakás.

 

Akik viszont autóval érkeznek, nekik annyit kell tudni, hogy hétköznapokon fizetős a parkoló a közterületen, de a jó hír, hogy ez Pécs legolcsóbb övezete, ahol 100.-Ft / óra a parkolás díja.

Reggel 8-tól délután 17-ig kell fizetni.

Az épület előtt és mögött is található parkoló, de sajnos mindegyik fizetős.


Várjuk vendégünknek, amennyiben szívesen megszállna nálunk.


 

Foglalás:


Lehetősége van telefonon, vagy e-mailben is foglalni, illetve a weblapon keresztül.


Telefonon mindig elérhetőek vagyunk és azonnal tudjuk mondani a szabad kapacitást az adott napra.


Telefonszám: 06-20-662-80-04


E-mail: hwellkft@gmail.com


Köszönettel:

Szabadság Apartman Pécs