2018.02.07.

Apartman Pécs belvárosapartman pécs belvárosában apartman pécs belváros ideális hely egy vagy több éjre érkező vendégeknek kedvező áron és igényes szép kialakított lakás várja

Apartman Pécs belvárosában.

 

Mivel Pécs nagyvárosi státusznak örvend Magyarországon belül, így nem meglepő, hogy Pécsett több helyen is meg lehet szállni; a város igen népszerű desztinációnak tekinthető mind a magyar, mind a külhoni turisták szemében. Nem mindegy azonban, hogy merre is talál szállást az, aki fel szeretné magának fedezni a baranyai megyeszékhelyet!


Az Apartman többek között remek elhelyezkedésével tűnik ki a pécsi apartmanok választékából, ugyanis a hatos főút mellett található, mely út Budapesttől egészen Barcsig vezet. Mivel a Szabadság utca percekre van a szűken értelmezett pécsi belvárostól, így az Apartmanban megforduló vendégek a város egyik legjobb helyén tudnak megszállni.


A közelben minden adott, amire csak szükség lehet: van kisbolt, pékség, étkezde, trafik, s mivel az Árkád bevásárlóközpont is a közelben, minden karnyújtásnyi távolságra lesz, amire napi szinten szüksége lehet bárkinek is. Aki tömegközlekedéssel érkezik meg Pécsre, annak külön jó hír, hogy a lakás gyalog mind az autóbusz-pályaudvartól, mind a vasútállomáshoz percekre van mindössze.

 

 

Apartman Pécs belváros! Tudjon meg többet a szállásról.

 

 

Maga az apartman is mindent tud, amire csak a szállóvendégeknek szüksége lehet mindaddig, ameddig Pécsett tartózkodnak. Kezdjük a lényeggel: az Apartman Pécsnek a belvárosában egy ingatlan második emeletén 36 négyzetméteres lakás, mely egy nagyobb szobával rendelkezik. Ebben a szobában egy franciaágy szolgál alvóhelyül a vendégek számára; amennyiben hárman kívánnak tartózkodni a szobában (mondjuk két felnőtt és egy gyermek), akkor a harmadik személy számára a szobában szintén megtalálható kinyitható kanapé szolgálhat fekvőhelyül.

 

A szellemi kikapcsolódást az ingatlanban mindenhol elérhető Wi-Fi-hez kapcsolódó szélessávú internetelérés és a 82 cm-es nagyképernyős tévéhez kapcsolódó 130 tévécsatorna tudja biztosítani. Unatkozni így akkor sem kell, ha valaki egy adott napon már mindent megnézett a városban, amit megnézni tervezett, és inkább visszavonulna az apartmanba.

 

A lakáshoz természetesen fürdő, toalett és egy teljesen felszerelt konyha is tartozik. A fürdőszobában kád található; törölköző és tusfürdő minden vendéget odakészítve vár a szálláson, így arról senkinek nem kell gondoskodnia. (Egy gonddal és méni cipelendő súllyal máris kevesebb lehet.) Az Apartman konyhája úgy fest, mint amivel a turista egy külföldi apartmannál is találkozhat: adott a sütő, a hűtő, mikró, a vízforraló, van mindenféle edény, tányér, evőeszköz, vannak kések, poharak stb.) Így aki nem minden nap étkezne étteremben, aki nem minden főétkezést fogyasztana el vendéglátóhelyen, mert szeret és tud is főzni, annak a Szabadságban a főzéshez minden szükséges feltételt biztosít.

 

Az ingatlanban műanyag nyílászárók mellett műanyag ajtó található, mely lehetővé teszi azt, hogy a vendégek (a fűtéssel kiegészítve) kinti hideg idő esetében melegben tudjanak lenni, míg nyáron kellemes benti hőmérséklettel tudjanak számolni.

 

Szót kell még ejteni a parkolásról is, hiszen sokan érkeznek Pécsre személygépkocsival. Nos, számukra az ingatlan mellett fizetős parkolóhelyek állnak rendelkezésre, melyeket szabad hely esetében igénybe lehet venni. Szerencsére a Szabadság úton a város legolcsóbb körzeti díjszabásával lehet számolni: hétköznap 8-17 óra között óránként 100 forinttal kell kalkulálni, míg a fenti időszakon kívül és egész hétvégén a parkolás Pécs városában ingyenesnek számít!

 

Foglalás

 

Szállást foglalni a vendég többféleképpen is tud: telefonon, e-mailben és a honlapon keresztül is, melyek közül mi a gyorsaság miatt a telefonos foglalást ajánljuk.

 

Telefonszám: 06-20-662-80-04


E-mail: hwellkft@gmail.com

 

 

Szeretettel várjuk Önt szálláshelyünkön!

 

Tisztelettel: Apartman Pécs belvárosában