2018.02.07.

Apartman Pécs belváros

Mivel Pécs nagyvárosi státusznak örvend Magyarországon belül, így nem meglepő, hogy Pécsett több helyen is meg lehet szállni; a város igen népszerű desztinációnak tekinthető mind a magyar, mind a külhoni turisták szemében. Nem mindegy azonban, hogy merre is talál szállást az, aki fel szeretné magának fedezni a baranyai megyeszékhelyet!

 

A Szabadság Apartman többek között remek elhelyezkedésével tűnik ki a pécsi apartmanok választékából, ugyanis a hatos főút mellett található, mely út Budapesttől egészen Barcsig vezet. Mivel a Szabadság utca percekre van a szűken értelmezett pécsi belvárostól, így a Szabadság Apartmanban megforduló vendégek a város egyik legjobb helyén tudnak megszállni.


A közelben minden adott, amire csak szükség lehet: van kisbolt, pékség, étkezde, trafik, s mivel az Árkád bevásárlóközpont is ott található a közelben, minden karnyújtásnyi távolságra lesz, amire napi szinten szüksége lehet bárkinek is. Aki tömegközlekedéssel érkezik meg Pécsre, annak külön jó hír, hogy a lakás gyalog mind az autóbusz-pályaudvartól, mind a vasútállomáshoz percekre van mindössze.


Beküldve a(z) Díjmentes kategóriába | Szólj hozzá!
2018.02.05.

Panzió Pécs belváros

Azok, akik Pécsett mint még felfedezetlen városban néznének szét, akkor járnak el a legjobban, ha a szállásukat nem a külvárosban foglalják le. Hogy miért lehet ezt ilyen határozottan kijelenteni? A válasz egyszerű: csak bele kell gondolni! Aki két-három napra, éjszakára érkezik, annak eleve nem lesz túlságosan sok ideje arra, hogy mélységében is beleszippantson a pécsi „levegőbe”, hogy megnézzen magának minden megtekintendő kis szögletet, mely érdemes lesz a figyelemre. Így pedig nagyon is számítani fog, hogy merre is száll meg az ember.

Az a szállás, az a panzió Pécs belváros részén, melyet most az Ön figyelmébe ajánlunk, nagyon jó helyen található meg: közvetlenül a hatos számú főút mellett, mely Budapesttől Pécsen keresztülvágva egészen Barcsig vezet. Így aztán az a szállóvendég, aki autóval érkezik meg Pécsre, hogy a város épített örökségét, Pécs természeti értékeit megtekintse, nem kell, hogy túl sokat keveregjen a megfelelő szállást keresve. A Szabadság Apartman (mely a főút alatt futó Szabadság utcáról kapta a nevét) tömegközlekedéssel érkezve sincsen túlságosan messze se az autóbusz-állomástól, se a pécsi vasútállomástól. (Utóbbitól hat percnyi gyaloglásra, míg előbbitől tíz percre gyalogszerrel, ami, lássuk be, tényleg nem sok.) Központi helyen van tehát a Szabadság Apartman, egyenesen a belvárosban. 


Beküldve a(z) Díjmentes kategóriába | Szólj hozzá!
2018.02.05.

Szállás Pécs belváros

A Szabadság apartman közkedvelt szállássá vált a belvárosban, ideális adottságainak köszönhetően, egyre többen és többen keresik fel akik Pécsett szállnának meg.

A szállás Pécs belvárosában helyezkedik el központi helyen. Mindössze két perc sétára található a buszpályaudvartól és ugyan ennyi sétára a vasútállomástól.


Innen egy rövid sétára találhatóak Pécs nevezetességei, múzeumai, így akik a kultúra kedvelői azok is mindent könnyedén be tudnak járni gyalog.

Amennyiben a bevásárlásról lenne szó, könnyedén megoldható a friss zöldség és pékárú a vásárcsarnokból, de ajánljuk a sajtos tejfölös lángost is mert nagyon ízletes és finom.


Nézzük a szállást:


Beküldve a(z) Díjmentes kategóriába | Szólj hozzá!
2017.11.16.

Naturtex antiallergén párnák az apartmanokban!

Amikor egy szállásra érkezünk, elég sok dolog fontos, hogy jól érezzük magunkat, de az egyik talán legfontosabb, hogy kipihenten tudjunk felkelni az ágyból. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy minőségi párna, és matrac legyen a szálláson. Ezekre mi is odafigyelünk így vendégeinknek Naturtex antiallergén párnákkal kedvezünk a kényelmes pihenés érdekében.

 

alvás


Beküldve a(z) Díjmentes kategóriába | Szólj hozzá!
2017.11.07.

Memory Fedőmatrac az apartmanban!

Nagyon fontosnak tartjuk vendégeink kényelmét.

Az ágyat memory 5cm-es fedőmatraccal láttuk el, így a lehető legkényelmesebb lett a Szabadság Apartmanban az alvás.

 

fedőmatrac

 

Memory fedőmatrac előnyei:

 

A memory fedőmatracnak számos előnye van, az egyik és talán legfontosabb, hogy a gerincet mentesíti alvás közben a ránehezedő nyomástól.

Sokkal jobb és mélyebb az alvás a matrac hatására.

A matracok az allergiásoknak is jók, hiszen hipoallergének, így távol tartják a háziporatkákat.

Ezenkívűl a vérkeringési zavarokban vagy izületi bántalmakban szenvedőknek is előnyöket jelenthet.


Beküldve a(z) Díjmentes kategóriába | Szólj hozzá!
2016.11.16.

Szabadság Apartman új szolgáltatások!

 

szolgáltatások


Beküldve a(z) Díjmentes kategóriába | Szólj hozzá!
« Régebbi bejegyzések